AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek

Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek

Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere yetişemediğini gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında gideceği yere yetişememek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerlere yetişememek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bi yere yetişememek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında bir yere yetişememek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir