AnaSayfa / Genel / Kahve falında gideceği yere yetişememek

Kahve falında gideceği yere yetişememek

Kahve falında gideceği yere yetişememek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, geçmişini arkada bırakacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, en küçük sorunda parlayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gideceği yere yetişememek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında gideceği yere yetişememek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere yetişmeye çalıştığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, borç batağına düşeceğine delalettir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında bir yerlere yetişememek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet eder.

Kahve falında bi yere yetişememek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir