AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere yetişememek

Kahve falında bir yere yetişememek

Kahve falında bir yere yetişememek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir yere yetişememek gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, esnek davranmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak kısmetinin açık olacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere yetişmeye çalıştığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalettir.

Kahve falında bir yere yetişememek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerlere yetişememek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, patron koltuğuna geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gideceği yere yetişememek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir