AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, iyi haberler alınacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında trene yetişmeye çalışmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Kahve falında arabaya yetişmeye çalışmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında otobüse yetişmeye çalışmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine yetişmeye çalışmak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işarettir.

Kahve falında namaza yetişmeye çalışmak sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir