AnaSayfa / Genel / Kahve falında imza atmak

Kahve falında imza atmak

Kahve falında imza atmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, canla başla çalışacağına, rahat bir nefes alacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, dertlerine derman arayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında imza atmak gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında birinin yerine imza atmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına işaret eder.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah imzası atmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında boş kağıda imza atmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kağıda imza atmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında zorla imza atmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir