AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankada imza atmak

Kahve falında bankada imza atmak

Kahve falında bankada imza atmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bankada imza atmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize yardımı dokunacak aktivitelere vakit harcamalısınız.

Kahve falında bankada imza atmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliliğe imza atmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deftere imza atmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Kahve falında bir kağıda imza atmak başarılarının katlanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında evlilik imza atmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorla imza atmak tüm düzenin alt üst olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir