AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kağıda imza atmak

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, rakiplerin üzüleceğine yorulur.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak kısmetinin her zaman açık olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kağıda imza atmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında boş kağıda imza atmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kağıda imza atmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıda imza attığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir