AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden kaynayan su görmek

Kahve falında yerden kaynayan su görmek

Kahve falında yerden kaynayan su görmek kısmetlerinden olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yapılan planların alt üst olacağına, başarılarının devam edeceğine, çok büyük zararlar edeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yerden kaynayan su gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırların belirlenmesi ya da mesafeler konulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yerden su kaynattığını görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında yerden kaynayan su görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına yorulur.

Kahve falında tencerede su kaynatmak sağlık problemleri içinde olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun kaynamasını görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çay suyu kaynatmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında sıcak su kaynatmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kazanda su kaynatmak fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, ayıplı yolara sapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir