AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden geçmek

Kahve falında yüksek bir yerden geçmek

Kahve falında yüksek bir yerden geçmek kazancın sürekli artacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında yüksek bir yerden geçmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında yüksek yerden geçmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yerden geçmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden geçmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında daracık bir yerden geçmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden bir yere geçmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kendisini eve kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek onu isyan noktasına getireceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık yerden geçmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir