AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının suda boğulmak

Kahve falında başkasının suda boğulmak

Kahve falında başkasının suda boğulmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının suda boğulmak gördüyseniz:

  • Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak giderlerin artış göstereceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında suda boğulan insanlar görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğularak ölen birini görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin suda boğulduğunu görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir