AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında ineğin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında ineğin suda boğulduğunu görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntısının biteceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Karşı çıkmadan önce sakinleşmenizde fayda var.

Kahve falında ineğin suda boğulduğunu görmek son model arabaya sahip olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalettir.

Kahve falında suda inek görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına alamet eder.

Kahve falında suda yüzen inek görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin suda boğulmak çok ünlü bir kişi olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulan bebek görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında birinin suda boğulduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında temiz suda boğulduğunu görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir