AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek ticarette başarılı olacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Kahve falında arkadaşının suda boğulduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu suda boğulurken görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulanı görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının suda boğulmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir