AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarımı kestirdiğimi görmek

Kahve falında saçlarımı kestirdiğimi görmek

Kahve falında saçlarımı kestirdiğimi görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarımı kestirdiğimi gördüyseniz:

  • İşinizdeki bazı zorluklar ortadan kalkabilir ya da daha güzel bir işe geçebilirsiniz.

Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçımı kestiğimi görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kestirmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kısa kestirmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçına kahkül kestirmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kestirmek ve boyatmak falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir