AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını mezarını görmek

Kahve falında yakınını mezarını görmek

Kahve falında yakınını mezarını görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınını mezarını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında yakınını mezarda görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının mezar görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayatının bir anda renkleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın birinin mezarını görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak maddi zarara gireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, üzüntü yaşamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının mezarına gitmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakının mezarını görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir