AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının mezarına gitmek

Kahve falında yakınının mezarına gitmek

Kahve falında yakınının mezarına gitmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Kahve falında yakınının mezarına gitmek şansının açılacağına, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını mezarda görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını mezarını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınlarının mezarını görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işaret eder.

Kahve falında yakının mezarını kazmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen yakınının mezarını görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir