AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını mezarda görmek

Kahve falında bir yakınını mezarda görmek

Kahve falında bir yakınını mezarda görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bunun da geleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınını mezarda gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kazancının çok düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakının mezarını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının mezar görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek zor durumda kalınacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını mezarını görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınlarının mezarını görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını mezarda görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir