AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını çok hasta görmek

Kahve falında yakınını çok hasta görmek

Kahve falında yakınını çok hasta görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, mesleğinde atılım yapacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını çok hasta gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek borçlarının kalmayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir yakının hasta görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalettir.

Kahve falında hasta bir yakınını görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yakının hasta olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında yakını hasta görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Kahve falında hasta olan yakınını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak rahat bir hayat yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir