AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını asker görmek

Kahve falında bir yakınını asker görmek

Kahve falında bir yakınını asker görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, gülmeye hasret kalacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını asker gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Kahve falında yakınını askere göndermek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının askere gittiğini görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının asker olduğunu görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerdeki yakınını görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında asker yakınını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir