AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek

Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek

Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek sevineceğine ve mutlu olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının asker olduğunu görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında asker yakınını görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işarettir.

Kahve falında yakınını asker görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Kahve falında yakınını askere göndermek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında askerdeki yakınını görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir