AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının asker olduğunu görmek

Kahve falında yakınının asker olduğunu görmek

Kahve falında yakınının asker olduğunu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının asker olduğunu gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Kahve falında askerdeki yakınını görmek çok büyük zararlar edileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını asker görmek mutlu olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının asker olduğunu görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker yakınını görmek moralinin yükseleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yakının askere gittiğini görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir