AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker yakınını görmek

Kahve falında asker yakınını görmek

Kahve falında asker yakınını görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işarettir.

Kahve falında asker yakınını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında yakının askere gittiğini görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında askerdeki yakınını görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında yakınını askere göndermek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınını asker görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına inanılır.

Kahve falında asker yakınını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını asker görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının asker olduğunu görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir