AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını askere göndermek

Kahve falında yakınını askere göndermek

Kahve falında yakınını askere göndermek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını askere göndermek gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek elindeki işi rayına oturtacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında yakınını askere göndermek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulur.

Kahve falında yakınını hacca göndermek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşı askere göndermek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında kardeşini askere göndermek ikinci bir şans vereceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine inanılır.

Kahve falında babayı askere göndermek onlara çok bağlı olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını askere göndermek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir