AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerdeki yakınını görmek

Kahve falında askerdeki yakınını görmek

Kahve falında askerdeki yakınını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında askerdeki yakınını gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Kahve falında yakınının asker olduğunu görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını asker görmek güç ve para kaybedeceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında askerdeki yakınını görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına inanılır.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında asker yakınını görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek iyiliklerden yüz çevirmeye, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını asker görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir