AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını aramak

Kahve falında bir yakınını aramak

Kahve falında bir yakınını aramak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını aramak gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Kahve falında bir yakınını aramak eline yüklü miktarda para geçeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında tüm sülaleyi bir arada görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan oğlunu aramak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili aradığını görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan aramak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük aramak parasının üstüne para ekleyeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kitap aramak yaşamın kolay hale geleceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ayakkabısını aramak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir