AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan oğlunu aramak

Kahve falında kaybolan oğlunu aramak

Kahve falında kaybolan oğlunu aramak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, makamının sarsılmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan oğlunu aramak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Kahve falında kaybolan oğlunu aramak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan bir şey aramak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaybolan çocuğu aramak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin bir şeyi aramak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan birini aramak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı aramak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan eşya aramak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı aramak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sevdiğini söyleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir