AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap aramak

Kahve falında kitap aramak

Kahve falında kitap aramak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kitap aramak gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında kütüphanede kitap aramak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kitap aramak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, dertlerin bölüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dini kitap aramak rahatlığa ereceğine, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Kahve falında kitap aradığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitap aramak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kitap yıkamak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına inanılır.

Kahve falında kitaplık taşımak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kitabının kaybolduğunu görmek çok hayırlı günler görüleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir