AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayakkabısını aramak

Kahve falında başkasının ayakkabısını aramak

Kahve falında başkasının ayakkabısını aramak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayakkabısını aramak gördüyseniz:

  • Kadınlar, dikkatli olun.

Kahve falında gelin ayakkabısı aramak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı aramak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında camide ayakkabı aramak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı aramak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini aramak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı aramak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabısını aramak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı aramak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir