AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük aramak

Kahve falında yüzük aramak

Kahve falında yüzük aramak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, iyi anlaşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük aramak gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında tek taş yüzük aramak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü aramak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüzüğünü aramak kişinin rahat nefes alacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında çamurda yüzük aramak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük aramak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük aramak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında pırlanta yüzük aramak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Kahve falında para aramak ölümcül hastalıklara işaret, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir