AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınından altın almak

Kahve falında bir yakınından altın almak

Kahve falında bir yakınından altın almak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınından altın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında bir yakınından altın almak maddi varlığının çoğalacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında yakınından altın almak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Kahve falında yakınınızın kanser olduğunu görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının uçtuğunu görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bir şeyden zarar görmeye delalet eder.

Kahve falında kabeye yakın olmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yakını görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yakının hapse girdiğini görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir