AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yakını görmek

Kahve falında ölü yakını görmek

Kahve falında ölü yakını görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, helal ekmek yeneceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yakını gördüyseniz:

  • Diğerlerine kayıtsız kalmanız durumunda gerilim yaşanabilir veya talepler artabilir.

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yakınından para almak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının ölüp dirildiğini görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının ölüp dirildiğini görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının ölüp dirildiğini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yakınları görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yakınını öpmek iç dünyasının güzelleşeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına inanılır.

Kahve falında ölü yakınıyla konuşmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir