AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının uçtuğunu görmek

Kahve falında bir yakınının uçtuğunu görmek

Kahve falında bir yakınının uçtuğunu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Kahve falında yakınının uçtuğunu görmek birçok iş kapısının açılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının uçtuğunu görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde ucmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında yılanın uçtuğunu görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, içinin huzurla dolacağına alamet eder.

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında havada uçan cisimler görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında arabayla ucuruma ucmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek uçtuğunu görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir