AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınından altın almak

Kahve falında yakınından altın almak

Kahve falında yakınından altın almak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işinden geri kalacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına inanılır.

Kahve falında yakınından altın almak gördüyseniz:

  • O zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında yakınından altın almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınından altın almak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında yakının kalp krizi geçirdiğini görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınını görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen yakınının dirildiğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir