AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek gördüyseniz:

  • Renkli sosyal planlar yapabilir, özel bir kişiyle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında ünlü birinin konserine gitmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işarettir.

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında konsere çıkmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında konser vermek kazancın devamlı olacağına, sevinç ve mutluluğa işaret eder.

Kahve falında konser bileti görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konserde şarkı söylemek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini konserde görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir