AnaSayfa / Genel / Kahve falında konserde şarkı söylemek

Kahve falında konserde şarkı söylemek

Kahve falında konserde şarkı söylemek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konserde şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında konserde şarkı söylemek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, her şeyin yenileceğine işarettir.

Kahve falında konsere çıkmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında konser vermek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinin konserine gitmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında konser bileti görmek yaşamının yoluna gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kendini konserde görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konser görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir