AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, huzur bulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birinin konserine gitmek hem de sevdiklerinin olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında konsere çıkmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulur.

Kahve falında konser bileti görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konser vermek herhangi zarara uğramayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konserde şarkı söylemek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında konser görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir