AnaSayfa / Genel / Kahve falında konsere çıkmak

Kahve falında konsere çıkmak

Kahve falında konsere çıkmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kötü günler yaşanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, patron koltuğunda oturacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında konsere çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında konsere çıkmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinin konserine gitmek kariyer planının altüst olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini konserde görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Kahve falında konser görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konser vermek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında konserde şarkı söylemek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, bereket ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir