AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini konserde görmek

Kahve falında kendini konserde görmek

Kahve falında kendini konserde görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini konserde gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında konserde şarkı söylemek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, eşlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konser bileti görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına inanılır.

Kahve falında konser görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında konsere çıkmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü birinin konserine gitmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini konserde görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir