AnaSayfa / Genel / Kahve falında konser vermek

Kahve falında konser vermek

Kahve falında konser vermek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin içinin daralacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında konser vermek gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlarınız uyumsuzluk yaratabilecek yollardan kendinizi muaf tutmanıza yardım edebilir.

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini konserde görmek işe ve aşa kavuşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birinin konserine gitmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle konsere gitmek başarılarının artacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konser vermek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konser bileti görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında konserde şarkı söylemek umduklarını bulamayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında konsere çıkmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir