AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın torbası görmek

Kahve falında altın torbası görmek

Kahve falında altın torbası görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın torbası gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında torba içinde altın görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında bir torba altın görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Kahve falında torba dolusu altın görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torba torba altın görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalet eder.

Kahve falında altın torbası görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, isyan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torbayla altın görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kömür torbaları görmek borçlarının artacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un torbası görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir