AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba dolusu ceviz görmek

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kötü karakterli bir kadına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında torba dolusu ceviz gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek işini büyüteceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında torba dolusu altın görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu balık görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu para görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torbada ceviz görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir