AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurabiye çalmak

Kahve falında kurabiye çalmak

Kahve falında kurabiye çalmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında kurabiye çalmak gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Kahve falında kurabiye çalmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındıklı kurabiye görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzümlü kurabiye görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında kurabiye aldığını görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında unlu kurabiye yemek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir