AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırında kek görmek

Kahve falında fırında kek görmek

Kahve falında fırında kek görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırında kek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Kahve falında fırında kek görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırında kek pişirmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kek dağıttığını görmek sorunların atlatılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş kek görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kek pişirdiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında kek çalmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında kakaolu kek yapmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış kek görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir