AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside kek görmek

Kahve falında tepside kek görmek

Kahve falında tepside kek görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, hayaline kavuşacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, içsel güvensizliklerinize, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside kek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bir tepsi kek görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında tepside kek görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kekin kabardığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak kek görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kakaolu kek görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kek yapıp yemek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuçlu kek yemek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında kek satın almak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir