AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek pişirdiğini görmek

Kahve falında kek pişirdiğini görmek

Kahve falında kek pişirdiğini görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işinin de hep yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında kek pişirdiğini görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalettir.

Kahve falında kek pişirmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında fırında kek pişirmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret eder.

Kahve falında limonlu kek görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside kek görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında ıspanaklı kek görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu kek yemek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek istemek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir