AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tencere pilav görmek

Kahve falında bir tencere pilav görmek

Kahve falında bir tencere pilav görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine inanılır.

Kahve falında bir tencere pilav gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tencere pilav görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, korkularının yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede pilav görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pilav tenceresi görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Kahve falında tencereden pilav yemek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencereyle pilav görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir