AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereyle pilav görmek

Kahve falında tencereyle pilav görmek

Kahve falında tencereyle pilav görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencereyle pilav gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında bir tencere pilav görmek güzel günlerin yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede pilav görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bir işe soyunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencereden pilav yemek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav tenceresi görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında tencereyle pilav görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş kaybı yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir