AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek doğruluğu bulacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının hastalandığını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında hasta tanıdığını görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir