AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığını asker olarak görmek

Kahve falında bir tanıdığını asker olarak görmek

Kahve falında bir tanıdığını asker olarak görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdığını asker olarak gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Kahve falında tanıdık birini asker görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını asker görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık asker görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığını asker olarak görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığın birinin ağladığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının doğurduğunu görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hasta tanıdığını görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığının yandığını görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir