AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının doğurduğunu görmek

Kahve falında tanıdığının doğurduğunu görmek

Kahve falında tanıdığının doğurduğunu görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, anne baba duası alacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında tanıdığının doğurduğunu görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına delalet eder.

Kahve falında hasta bebek doğurmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısrağın doğurduğunu görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği doğuramamak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin erkek çoçuk doğurduğunu görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun doğurduğunu görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette bebek doğurmak alım gücünün zayıflamayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işarettir.

Kahve falında ikiz erkek bebek doğurmak ve emzirmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir