AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının yandığını görmek

Kahve falında tanıdığının yandığını görmek

Kahve falında tanıdığının yandığını görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, kazancın arttırılacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, mal mülk kazanacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığının yandığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birinin evinin yandığını görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, istemediği halde borçlanacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin yandığını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının yandığını görmek kendi patronu olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin evinin yandığını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemi yandığını görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınının yandığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğun yandığını görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yandığını görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir